Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab nadziewany pysznym sosem z pieczarkami, szybko się robi, mięso jest mięciutkie i soczyste.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy drobniutko pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Dodajemy ketchup oraz musztardę, chwilę prużymy i studzimy.
7. Gotowy farsz nakładamy na mięso.
8. Zawijamy roladki.
9. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jaku.
10. Panierujemy w bułce tartej.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Roladki gotowe. 13. Smacznego.