Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znowu schabowy ,ale troszkę inaczej.Mocno doprawiony,a w środku słodkawy od kukurydzy.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15120
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3458
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15120
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3458
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Składniki
Schabowe bardzo cienko rozklepuję.Solę ,pieprzę,sypię dość mocno paprykę i słabiej chilli.Na każdy kotlet kładę szynkę,ser i kukurydzę i zawijam.
Na patelni rozgrzewam olej.Zawinięte kotlety obtaczam w roztrzepanym jajku z odrobiną wody,a następnie w bułce tartej.Smażę na rozgrzanym oleju na złoty kolor.