Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6907
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5130
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2128
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6907
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5130
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2128
Składniki
1. kotlety umyć, rozbic dość cienko, posypać solą i pieprzem, odstawic na 30 min, 2. boczek, cebulę, ogorki pokroic w drobną kostkę, dodac musztardę, doprawić solą i ew pieprzem, 3. na kotlety nakładać farsz, rozsmarować, założyć boczne części a nastepnie zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami, 4. rozgrzać smalec, mięso obsmażyć na rumiano, przełozyć do garnka, dodać czosnek i 1 łyzkę sosu sojowego, zalać gorącą wodą, dusić na małym ogniu ok 30 min, wyjąć mięso, wywar zaprawic mąką, przetrzeć przez sito, włozyc roladki, sos doprawic do smaku, zagotować, smacznego