Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5830
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1287
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12540
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5268
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5830
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1287
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12540
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5268
Składniki
1. kotlety umyć, rozbic dość cienko, posypać solą i pieprzem, odstawic na 30 min, 2. boczek, cebulę, ogorki pokroic w drobną kostkę, dodac musztardę, doprawić solą i ew pieprzem, 3. na kotlety nakładać farsz, rozsmarować, założyć boczne części a nastepnie zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami, 4. rozgrzać smalec, mięso obsmażyć na rumiano, przełozyć do garnka, dodać czosnek i 1 łyzkę sosu sojowego, zalać gorącą wodą, dusić na małym ogniu ok 30 min, wyjąć mięso, wywar zaprawic mąką, przetrzeć przez sito, włozyc roladki, sos doprawic do smaku, zagotować, smacznego