Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego dania możemy użyć dowolnej kombinacji ziół.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1344
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5861
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18539
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1344
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5861
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18539
Składniki
Zioła umyć i drobno posiekać,dodać skórkę z cytryny,chutney,olej,doprawić solą i pieprzem.Mięso umyć i osuszyć,rozkroić tworząc duży płat.Mięso posmarować masą ziołową[dwie łyżki odłożyć],złożyć i spiąć wykałaczkami,posmarować resztą masy.Ciasno owinąć folią aluminiową,odłożyć na noc do lodówki.Piec przez godzinę w temp.190 stopni,po czym odwinąć miąso z folii i pieć jeszcze okoł godziny polewając mięso wytworzonym sosem.Serwować z pieczonymi warzywami.