Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna domowa wędlina na kanapki , schab z przyprawami pieczony w rękawie, to pyszna propozycja nie tylko na święta.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5343
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11775
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5343
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11775
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Schab opłukaj, osusz ręcznikiem papierowym. Olej wymieszaj z przyprawami i natrzyj mięso z każdej strony. Włóż do rękawa do pieczenia i wstaw do lodówki na całą noc. Piekarnik rozgrzej do 180 st i piec schab około 1,5 godziny. Po wystudzeniu wstaw do lodówki. Mięso pieczemy 1 kg -1 godzina pieczenia. Polecam.