Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne nadzienie, upieczony w rękawie nie wysycha i jest aromatyczny
Pieczarki obrać, pokroić w kostkę, cebulę obrać, pokroić w plastry, boczek i paprykę pokroić w kostkę. Pieczarki z cebulą przesmażyć na maśle, dodać boczek i paprykę, chwilę przesmażyć i doprawić solą i pieprzem, wystudzić.
Schab umyć, wysuszyć, ponacinać w plastry, ale nie do końca
W kieszonki nałożyć zimny farsz, spiąć wykałaczkami, żeby się nie rozpadło, posypać przyprawami
Schab wstawić do rękawa do pieczenia, ostrym nożem zrobić kilka otworków w rękawie i wstawić do nagrzanego do 180-200" piekarnika i piec ok 1 godz, po tym czasie przeciąć rękaw i piec jeszcze pół godz, żeby mięsko się przyrumieniło
Kochani ten schab jest naprawde rewelacyjny. Nie wymaga dużych zdolności kuli...
Odsłon: 23427
Schab w zupach to bardzo smaczne, sycące, nie wymagajace specjalnych umiejetn...
Odsłon: 1935
Zapraszam na przepis na pyszne i mięciutkie polędwiczki wieprzowe w sosie pie...
Odsłon: 9
Pyszne i pożywna sałatka z makaronem, piersią z kurczaka oraz suszonymi pomid...
Odsłon: 114
Ciasto lekkie. Ładnie się prezentuje a jeszcze lepiej smakuje. SMACZNEGO
Odsłon: 57
Delikatne i pyszne mięsko z polędwiczki , upieczone z warzywami , zniewala sm...
Odsłon: 33
Wśród wypieków sernik zapewne najbardziej jest znany, na różne sposoby przygo...
Odsłon: 281
Zapraszam na przepis na pyszne i mięciutkie polędwiczki wieprzowe w sosie pie...
Odsłon: 9
Pyszne i pożywna sałatka z makaronem, piersią z kurczaka oraz suszonymi pomid...
Odsłon: 114
Ciasto lekkie. Ładnie się prezentuje a jeszcze lepiej smakuje. SMACZNEGO
Odsłon: 57
Delikatne i pyszne mięsko z polędwiczki , upieczone z warzywami , zniewala sm...
Odsłon: 33
Wśród wypieków sernik zapewne najbardziej jest znany, na różne sposoby przygo...
Odsłon: 281
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić w kostkę, cebulę obrać, pokroić w plastry, boczek i paprykę pokroić w kostkę. Pieczarki z cebulą przesmażyć na maśle, dodać boczek i paprykę, chwilę przesmażyć i doprawić solą i pieprzem, wystudzić.
Schab umyć, wysuszyć, ponacinać w plastry, ale nie do końca
W kieszonki nałożyć zimny farsz, spiąć wykałaczkami, żeby się nie rozpadło, posypać przyprawami
Schab wstawić do rękawa do pieczenia, ostrym nożem zrobić kilka otworków w rękawie i wstawić do nagrzanego do 180-200" piekarnika i piec ok 1 godz, po tym czasie przeciąć rękaw i piec jeszcze pół godz, żeby mięsko się przyrumieniło
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2395
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2299