Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne nadzienie, upieczony w rękawie nie wysycha i jest aromatyczny
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3225
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 592
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3704
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 268
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 448
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3225
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 592
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3704
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 268
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 448
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić w kostkę, cebulę obrać, pokroić w plastry, boczek i paprykę pokroić w kostkę. Pieczarki z cebulą przesmażyć na maśle, dodać boczek i paprykę, chwilę przesmażyć i doprawić solą i pieprzem, wystudzić.
Schab umyć, wysuszyć, ponacinać w plastry, ale nie do końca
W kieszonki nałożyć zimny farsz, spiąć wykałaczkami, żeby się nie rozpadło, posypać przyprawami
Schab wstawić do rękawa do pieczenia, ostrym nożem zrobić kilka otworków w rękawie i wstawić do nagrzanego do 180-200" piekarnika i piec ok 1 godz, po tym czasie przeciąć rękaw i piec jeszcze pół godz, żeby mięsko się przyrumieniło