Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny schab pieczony w rękawie , to soczyste mięso które idealnie nadaje się na kanapki jako wędlina lub dodatek do drugiego dania podany na ciepło z ulubionym sosem np. pieczarkowym.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 47
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 356
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40463
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 47
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 356
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40463
Składniki
Schab opłukaj , osusz ręcznikiem papierowym . Czosnek obierz przeciśnij przez praskę wymieszaj z solą. Schab natrzyj olejem a następnie czosnkiem z solą i musztardą.
Wszystkie przyprawy wymieszaj ze sobą w miseczce i posyp schab z każdej strony . Przełóż mięso do rękawa i włóż do lodówki najlepiej na całą noc.
Piekarnik nagrzej do 180 st . Schab piecz około 1,5 godziny . Smacznego .