Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny schab pieczony w rękawie , to soczyste mięso które idealnie nadaje się na kanapki jako wędlina lub dodatek do drugiego dania podany na ciepło z ulubionym sosem np. pieczarkowym.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 335
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 335
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Schab opłukaj , osusz ręcznikiem papierowym . Czosnek obierz przeciśnij przez praskę wymieszaj z solą. Schab natrzyj olejem a następnie czosnkiem z solą i musztardą.
Wszystkie przyprawy wymieszaj ze sobą w miseczce i posyp schab z każdej strony . Przełóż mięso do rękawa i włóż do lodówki najlepiej na całą noc.
Piekarnik nagrzej do 180 st . Schab piecz około 1,5 godziny . Smacznego .