Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny schab pieczony w rękawie , to soczyste mięso które idealnie nadaje się na kanapki jako wędlina lub dodatek do drugiego dania podany na ciepło z ulubionym sosem np. pieczarkowym.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10732
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13068
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4819
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10732
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13068
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4819
Składniki
Schab opłukaj , osusz ręcznikiem papierowym . Czosnek obierz przeciśnij przez praskę wymieszaj z solą. Schab natrzyj olejem a następnie czosnkiem z solą i musztardą.
Wszystkie przyprawy wymieszaj ze sobą w miseczce i posyp schab z każdej strony . Przełóż mięso do rękawa i włóż do lodówki najlepiej na całą noc.
Piekarnik nagrzej do 180 st . Schab piecz około 1,5 godziny . Smacznego .