Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna propozycja podania poczciwego schabowego :-)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4966
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1177
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9960
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4966
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1177
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9960
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Składniki
Mięso przyprawić sola i pieprzem, wstawić na 1 godz. do lodówki. Obsmażyć z obu stron delikatnie i ułozyć w naczyniu żaroodpornym. Pieczarki pokroic w talarki, cebulę w piórka i warstwami wyłożyć na mięso (mięso - cebula - pieczarki). Wszystkie składniki sosu wymieszać i polać nim równomiernie zawartość naczynia.
Piec w temp. 18, stopni ok. 50-60 min. Smacznego :-)