Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab po cygańsku"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2508
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1062
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1380
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2508
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1062
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1380
Składniki
Pokrój schab na 8 plastrów. Rozbij je, posyp solą, pieprzem, majerankiem. Warzywa oczyść, drobno pokrój, wymieszaj.
Połowę warzyw wsyp do naczynia żaroodpornego. Ułóż plastry schabu, posyp resztą warzyw. Oprósz solą.
Majonez wymieszaj ze zmiażdżonym czosnkiem. Masą posmaruj wierzch dania. Posyp startym żółtym serem. Zapiekaj ok. 80 min.
<strong>Przepis nadesłała Agata Skiby z Łabędziowa</strong>Źródło: Takie jest życie