Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna wersja zapiekanego schabu
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 4987
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 4987
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebule obieramy i drobno kroimy oraz prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, solimy
5. Następnie na każdy plaster mięsa wykładamy pieczarki. 6. Zapiekamy j 35 minut w 180˚C.
7. Po tym czasie wyjmujemy blaszkę i posypujemy żółtym serem startym na dużych oczkach. 8. Zapiekamy jeszcze 10 minut w 180˚C.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego