Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna wersja zapiekanego schabu
Lubicie flaki czy raczej ich nienawidzicie? Mam dziś dla was propozycję myślę...
Odsłon: 302
Lubicie flaki czy raczej ich nienawidzicie? Mam dziś dla was propozycję myślę...
Odsłon: 302
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebule obieramy i drobno kroimy oraz prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, solimy
5. Następnie na każdy plaster mięsa wykładamy pieczarki. 6. Zapiekamy j 35 minut w 180˚C.
7. Po tym czasie wyjmujemy blaszkę i posypujemy żółtym serem startym na dużych oczkach. 8. Zapiekamy jeszcze 10 minut w 180˚C.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego