Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna wersja zapiekanego schabu
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14445
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8776
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 646
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8275
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14445
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8776
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 646
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8275
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebule obieramy i drobno kroimy oraz prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, solimy
5. Następnie na każdy plaster mięsa wykładamy pieczarki. 6. Zapiekamy j 35 minut w 180˚C.
7. Po tym czasie wyjmujemy blaszkę i posypujemy żółtym serem startym na dużych oczkach. 8. Zapiekamy jeszcze 10 minut w 180˚C.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego