Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1339
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 260
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1339
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 260
Składniki
Mięso odrobinę rozbić, przełożyć do głębokiego naczynia, doprawić solą i pieprzem, dodać majeranek, tymianek, czosnek przeciśnięty przez praskę, polać oliwą. Wszystko wymieszać i odstawić na ok. godz. Cebulę pokroić w pół plastry. Schab przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać przygotowaną według przepisu na opakowaniu zupą cebulową. Piec w rozgrzanym piekarniku 1,5 h.