Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w cebuli
Mięso odrobinę rozbić, przełożyć do głębokiego naczynia, doprawić solą i pieprzem, dodać majeranek, tymianek, czosnek przeciśnięty przez praskę, polać oliwą. Wszystko wymieszać i odstawić na ok. godz.
Cebulę pokroić w pół plastry. Schab przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać przygotowaną według przepisu na opakowaniu zupą cebulową.
Piec w rozgrzanym piekarniku 1,5 h.
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 276
Bardzo u mnie popularny w domu deser. Moja rodzina go uwielbia. Szybkie do zr...
Odsłon: 107
Witam serdecznie i zapraszam na paprykę faszerowaną ryżem i mięsem mielonym,...
Odsłon: 75
Makaron tagliatelle w kremowym sosie śmietanowym z krewetkami i szpinakiem je...
Odsłon: 47
Sezon na rabarbar w pełni proponuje pyszne kruche ciasto z rabarbarem pianką...
Odsłon: 158
Bajeczne ciasto z dodatkiem jagód, na pewno zasmakuje całej rodzinie, szybkie...
Odsłon: 523
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 276
Bardzo u mnie popularny w domu deser. Moja rodzina go uwielbia. Szybkie do zr...
Odsłon: 107
Witam serdecznie i zapraszam na paprykę faszerowaną ryżem i mięsem mielonym,...
Odsłon: 75
Makaron tagliatelle w kremowym sosie śmietanowym z krewetkami i szpinakiem je...
Odsłon: 47
Sezon na rabarbar w pełni proponuje pyszne kruche ciasto z rabarbarem pianką...
Odsłon: 158
Bajeczne ciasto z dodatkiem jagód, na pewno zasmakuje całej rodzinie, szybkie...
Odsłon: 523
Składniki
Mięso odrobinę rozbić, przełożyć do głębokiego naczynia, doprawić solą i pieprzem, dodać majeranek, tymianek, czosnek przeciśnięty przez praskę, polać oliwą. Wszystko wymieszać i odstawić na ok. godz. Cebulę pokroić w pół plastry. Schab przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać przygotowaną według przepisu na opakowaniu zupą cebulową. Piec w rozgrzanym piekarniku 1,5 h.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2461
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2403