Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 338
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4821
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 99
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 132
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 338
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4821
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 99
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 132
Składniki
Mięso odrobinę rozbić, przełożyć do głębokiego naczynia, doprawić solą i pieprzem, dodać majeranek, tymianek, czosnek przeciśnięty przez praskę, polać oliwą. Wszystko wymieszać i odstawić na ok. godz. Cebulę pokroić w pół plastry. Schab przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać przygotowaną według przepisu na opakowaniu zupą cebulową. Piec w rozgrzanym piekarniku 1,5 h.