Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 1290
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1670
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Polecam.
Odsłon: 1290
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1670
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Składniki
Mięso odrobinę rozbić, przełożyć do głębokiego naczynia, doprawić solą i pieprzem, dodać majeranek, tymianek, czosnek przeciśnięty przez praskę, polać oliwą. Wszystko wymieszać i odstawić na ok. godz. Cebulę pokroić w pół plastry. Schab przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać przygotowaną według przepisu na opakowaniu zupą cebulową. Piec w rozgrzanym piekarniku 1,5 h.