Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab podany w tej postaci to hit dla całej rodziny, delikatny i aromatyczny.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1582
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2029
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1582
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2029
Składniki
Plastry schabu umyć, lekko rozbić , doprawić solą , pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Cukinię umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, utrzeć również ser. Jajka wybić dodać szczyptę soli , ubić dodać ser , cukinię , mąkę i mleko wymieszać. Zanurzać przygotowany schab i układać w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 190 stopni , wstawić i piec 40 minut lub zrumienienia ciasta. Podawać z ziemniakami i surówką.