Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do drugiego dania.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1732
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 344
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1732
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 344
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, rozbić tłuczkiem, posypać solą i pieprzem oraz posmarować musztardą z obu stron. Plastry szynki posmarować ketchupem i ułożyć na kotletach. Tak przygotowane mięso położyć na rozgrzany tłuszcz, podlewać wodą i dusić pod przykryciem. Kiedy mięso będzie miękkie a woda wyparuje, na górę każdego kotleta wbić po jednym jajku i podsmażyć do ścięcia się białka.