Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chude i pyszne mięsko w przyprawach
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5961
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9025
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8368
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5748
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5961
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9025
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8368
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5748
Składniki
Oliwę wymieszać z przyprawami (można modyfikować ich ilość do smaku), natrzeć nią oczyszczone i umyte mięso, zostawić w lodówce na co najmniej 2 godziny, a najlepiej na noc.
Mięso włożyć do szynkowara, zamknąć go zgodnie z instrukcją, włożyć do garnka z wodą i utrzymywać jej temperaturę na ok. 70-80 stopni (bez bulgotania). Gotować w ten sposób ok. 2 h. Po tym czasie pozostawić szynkowar do ostudzenia, nie otwierając go. Po całkowitym wystudzeniu wyjąć mięso i można jeść! Najlepsze jest na kanapki.