Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 961
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 102
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2155
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 961
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 102
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2155
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Składniki
Mięso natrzeć pieprzem, czosnkiem, ewentualnie solą i sproszkowaną papryką. Zostawić na kilkanaście minut do godziny (ale niekoniecznie). Mięso wyłożyć na patelnię i zalać wodą. Dusić. Jogurt połączyć z chrzanem, przed dodaniem do sosu odlać do niego trochę wody ze schabu i wymieszać (żeby się nie zwarzyło). Pod koniec duszenia, kiedy woda trochę odparuje, dodać jogurt z chrzanem i jeszcze chwilę poddusić do zgęstnienia.