Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane mięso podaję na niedzielny obiad z ulubioną surówką i ziemniakami. Aromatyczny zapach mięsa roznosi się po całym domu. Daj się skusić.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21644
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21644
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w dwucentymetrowe plastry( nie rozbijamy). Doprawiamy pieprzem oraz solą i smażymy na rozgrzanym oleju do chwili uzyskania złotego koloru. Następnie podlewamy wodą i gotujemy aż mięso będzie miękkie.
2. Na drugiej większej patelni szklimy obrane i pokrojone w krążki cebule.
3. Następnie mięso przekładamy do naczynia a sos wlewamy do cebuli i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotujemy aż sos zgęstniej i wykładamy sos z cebulą na mięso.
4. Gotowe. 5. Smacznego.