Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry schabu usmażone z cebulą, podane z ziemniakami i sałatką warzywną.
Zamiast tradycyjnego bigosu przygotuj bigos według tego przepisu. Kapusta kis...
Odsłon: 214
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 515
Upieczony w domowym zaciszu - najlepszy, i ten zapach pieczonego chleba.
Odsłon: 3008
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 179
Zamiast tradycyjnego bigosu przygotuj bigos według tego przepisu. Kapusta kis...
Odsłon: 214
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 515
Upieczony w domowym zaciszu - najlepszy, i ten zapach pieczonego chleba.
Odsłon: 3008
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 179
Składniki
Plastry schabu nacieramy przyprawą do mięs, przykrywamy i odstawiamy do lodówki na 1 godzinę. Po tym czasie smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor z obu stron. W między czasie obieramy cebule i kroimy je w pół plastry.
Gdy plastry schabu będą rumiane, dodajemy posoloną cebulę i dusimy pod przykryciem na małym ogniu do miękkości mięsa i cebuli. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone plastry schabu podajemy z ziemniakami, cebulą i sałatką z kapusty, ogórka i papryk. Smacznego!!!