Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry schabu usmażone z cebulą, podane z ziemniakami i sałatką warzywną.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 766
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5510
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9339
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 182
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 766
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5510
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9339
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 182
Składniki
Plastry schabu nacieramy przyprawą do mięs, przykrywamy i odstawiamy do lodówki na 1 godzinę. Po tym czasie smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor z obu stron. W między czasie obieramy cebule i kroimy je w pół plastry.
Gdy plastry schabu będą rumiane, dodajemy posoloną cebulę i dusimy pod przykryciem na małym ogniu do miękkości mięsa i cebuli. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone plastry schabu podajemy z ziemniakami, cebulą i sałatką z kapusty, ogórka i papryk. Smacznego!!!