Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab z fasolką szparagową"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Składniki
Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa
Schab cienko rozbij, posyp z obu stron czubrycą, solą i pieprzem. Chłodź 20 min. Fasolkę ugotuj na półmiękko. Odcedź, ostudź.
Por pokrój w krążki, paprykę w paski, ser zetrzyj na tarce. Na plastrach mięsa równomiernie ułóż warzywa, posyp serem. Zwiń.
Panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej wymieszanej z sezamem. Roladki usmaż na oleju. Przykryj, duś kilka minut.Źródło: Chwila dla Ciebie