Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab z fasolką szparagową"
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 455
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 455
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Składniki
Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa
Schab cienko rozbij, posyp z obu stron czubrycą, solą i pieprzem. Chłodź 20 min. Fasolkę ugotuj na półmiękko. Odcedź, ostudź.
Por pokrój w krążki, paprykę w paski, ser zetrzyj na tarce. Na plastrach mięsa równomiernie ułóż warzywa, posyp serem. Zwiń.
Panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej wymieszanej z sezamem. Roladki usmaż na oleju. Przykryj, duś kilka minut.Źródło: Chwila dla Ciebie