Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab z fasolką szparagową"
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 33
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2275
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 33
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2275
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Składniki
Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa
Schab cienko rozbij, posyp z obu stron czubrycą, solą i pieprzem. Chłodź 20 min. Fasolkę ugotuj na półmiękko. Odcedź, ostudź.
Por pokrój w krążki, paprykę w paski, ser zetrzyj na tarce. Na plastrach mięsa równomiernie ułóż warzywa, posyp serem. Zwiń.
Panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej wymieszanej z sezamem. Roladki usmaż na oleju. Przykryj, duś kilka minut.Źródło: Chwila dla Ciebie