Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11969
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 889
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 113
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2897
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11969
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 889
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 113
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2897
Składniki
Mięso pokroiłam w centymetrowe plastry. Nie wykroiłam tłuszczu- w tym będzie smak a tłuszcz się wytopi. Plastry lekko obiłam tłuczkiem.
Wymieszałam składniki marynaty. Można użyć suszonej bazylii lub innych ziół, a zamiast chili może być pieprz.
Kotlety nasmarowałam marynata z obu stron.
Kotlety ugrillowałam. Smakują z sałatką ziemniaczaną z kaparami. Smacznego :)