Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne grillowane mięsko z dodatkiem jabłek i cebuli.
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6340
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29698
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6340
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29698
Składniki
Schab kroimy w cienkie paski, w naczyniu mieszamy olej, musztardę, sok z cytryny, miód oraz przyprawy. Wkładamy mięso i odstawiamy do lodówki na 24 godziny. Patyczki najlepiej namoczyć w wodzie przed nakładaniem mięsa, bo ja zapomniałam i się troszkę podpaliły. Cebulę i jabłka kroimy w grubą kostkę. Na patyczki nabijamy na przemian mięso, jabłka i cebulę posypujemy przyprawą do grilla i pieczemy. SMACZNEGO