Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam przepis na delikatne i soczyste steki ze schabu z kością z grilla. Sekretem jest marynata i czas marynowania, aby schab skruszał i był delikatny. https://youtu.be/v8DdCClpnXI Zapraszam na film. Smacznego :-)
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 323
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 306
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 149
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 86
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 323
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 306
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 149
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 86
Składniki
Marynata. Do sporej miski wlewamy wodę, oliwę, posiekany czosnek, wszystkie przyprawy i miód, całość dokładnie mieszamy. Mięso Schab rozbijamy równomiernie i wrzucamy do miski z marynatą dokładnie wcieramy ją w mięso i odstawiamy pod przykryciem do lodówki na 24 godziny.
Rozpalamy grilla i grillujemy steki po 5 minut z każdej ze stron, sprawdzamy w trakcie czy miód nie skarmelizował się za szybko. Gotowe !!! Smacznego :-) Zapraszam na film.