Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i kruchy schab w sosie z marchewką
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Składniki
1. Schab kroimy plastry i leciutko rozbijamy 2. Następnie przyprawiamy przyprawami pieprzem oraz sola. 3. Obtaczamy w mące.
4. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
5. Przekładamy do brytfanki, wcześniej brytfance zagotować szklankę wody. 6. Obieramy cebulę i kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
7. Marchew obieramy następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach.
8. Dodajemy do mięsa. 9. Kostkę rosołową również dodajemy do mięsa i dusimy pod przykryciem.
10. Pod koniec duszenia dodajemy majeranek.
11. Potrawa gotowa. 12. Smacznego.