Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w innej ,równie pysznej ,postaci.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 83
Dziś do pracy.
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 113
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15386
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 83
Dziś do pracy.
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 113
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15386
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Schab kroimy najpierw na kotlety (1 cm) ,następnie razem z paprykami kroimy w paski. Razem z cebulą pokrojoną w piórka podsmażamy na patelni ,doprawiając solą ,pieprzem ,sosem sojowym i odrobiną kminu. Naczynia żaroodporne wyściełamy ciastem francuskim ,lekko podpiekamy (2-3 min w temp 200°C) ,do każdego dajemy farsz i ser ,zakrywamy ciastem francuskim i pieczemy 20 min w temp 200°C.