Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w innej ,równie pysznej ,postaci.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5273
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11698
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5273
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11698
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Schab kroimy najpierw na kotlety (1 cm) ,następnie razem z paprykami kroimy w paski. Razem z cebulą pokrojoną w piórka podsmażamy na patelni ,doprawiając solą ,pieprzem ,sosem sojowym i odrobiną kminu. Naczynia żaroodporne wyściełamy ciastem francuskim ,lekko podpiekamy (2-3 min w temp 200°C) ,do każdego dajemy farsz i ser ,zakrywamy ciastem francuskim i pieczemy 20 min w temp 200°C.