Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żurawina swoim optymistycznym czerwonym kolorem nie tylko wpływa na smak, ale też spowalnia procesy starzenia :)
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2119
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6390
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 877
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2119
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6390
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 877
Składniki
Schab rozbijamy, odkrajamy błonki, posypujemy delikatnie solą i pieprzem.
Kroimy go na kwadraciki. Z jednego kawałka wyszły mi 3 :)
Następnie rumienimy go na oliwie z oliwek.
Na plasterki sera nakładamy troszkę żurawiny, składamy w koperty i kładziemy je na kawałkach schabu na patelni.
Gdy ser się lekko roztopi przekładamy na talerz. Na górę dodajemy jeszcze trochę żurawiny i dekorujemy listkami pietruszki.
Done! Smacznego :)