Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 363
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9210
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 35
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 363
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9210
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 35
Składniki
Do mocno podgrzanego wina wrzucic pokrojone w paski suszone śliwki, odstawic na kwadrans; kotlety rozbic lekko, doprawic sola, pieprzem, obtoczyc w mace, podsmazyc, odlozyc na bok; w garnku na masle podsmazyc drobno krojona cebule i czosnek, dodac kotlety, sliwki z winem oraz wywar miesny, posypac majerankiem, gotowac pod przykryciem ok 40 minut az mieso bedzie miekkie.