Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny schab nadziewany śliwkami z szynkowaru
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15350
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 261
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 723
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15350
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 261
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 723
Składniki
W schabie robię przez środek wzdłuż mięsa dziurę nożem na śliwki ,następnie wkładam śliwki do środka schabu .
Wszystkie przyprawy mieszam czosnek przeciskam przez praskę i dokładnie nacieram schab przyprawami i wkładam go do szybkowaru wyłożonego woreczkiem i zakręcam woreczek i zamykam szynkowar i na cała noc do lodówki by mięso przeszło przyprawami
Drugiego dnia gotuje schab w garnku z wodą na wolnym ogniu około 2 godziny tak by temperatura podczas gotowania nie złapała 100 stopni .Po ugotowaniu mięso z szynkowarem wstawiam do garnka z zimna woda by sie studziło i później na cała noc do lodówki
Trzeciego dnia wyjmuje schab z szynkowarem z lodówki i otwieram i wyjmuje mięso i kroje i można zajadać jest pyszne polecam i zapraszam na fil poniżej smacznego