Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takich schabowych jeszcze nie jedliście. Połącznie tych składników, to prawdziwe działo kulinarne. Kotlety schabowe w tradycyjnej panierce, ile można jeść ciągle to samo. Dziele się dziś z Wami genialnym przepisem na schab pod pierzynką z cebuli i aromatycznego boczku. Tak dobrego schabu jeszcze nie jadłam. Polecam.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11262
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11808
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1634
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11262
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11808
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1634
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w plastry i rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą i z każdej strony smarujemy cienko musztardą.
2. Panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony. Po usmażeniu układamy na półmisku.
3. Boczek kroimy w drobną kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju. Następnie dodajemy obraną, pokrojoną w krążki cebulę i smażymy do chwili aż cebula zmienia kolor na lekko brązowy. 4. Cebulę z boczkiem układamy na kotletach.
5. Gotowe. 6. Smacznego