Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takich schabowych jeszcze nie jedliście. Połącznie tych składników, to prawdziwe działo kulinarne. Kotlety schabowe w tradycyjnej panierce, ile można jeść ciągle to samo. Dziele się dziś z Wami genialnym przepisem na schab pod pierzynką z cebuli i aromatycznego boczku. Tak dobrego schabu jeszcze nie jadłam. Polecam.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666382
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 164
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 753
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5846
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1009
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666382
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 164
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 753
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5846
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1009
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w plastry i rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą i z każdej strony smarujemy cienko musztardą.
2. Panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony. Po usmażeniu układamy na półmisku.
3. Boczek kroimy w drobną kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju. Następnie dodajemy obraną, pokrojoną w krążki cebulę i smażymy do chwili aż cebula zmienia kolor na lekko brązowy. 4. Cebulę z boczkiem układamy na kotletach.
5. Gotowe. 6. Smacznego