Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takich schabowych jeszcze nie jedliście. Połącznie tych składników, to prawdziwe działo kulinarne. Kotlety schabowe w tradycyjnej panierce, ile można jeść ciągle to samo. Dziele się dziś z Wami genialnym przepisem na schab pod pierzynką z cebuli i aromatycznego boczku. Tak dobrego schabu jeszcze nie jadłam. Polecam.
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 185
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 101
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2324
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 185
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 101
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2324
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w plastry i rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą i z każdej strony smarujemy cienko musztardą.
2. Panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony. Po usmażeniu układamy na półmisku.
3. Boczek kroimy w drobną kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju. Następnie dodajemy obraną, pokrojoną w krążki cebulę i smażymy do chwili aż cebula zmienia kolor na lekko brązowy. 4. Cebulę z boczkiem układamy na kotletach.
5. Gotowe. 6. Smacznego