Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 305
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 305
Składniki
Rozbite kotlety posypać przyprawami.
Do blaszki nałożyć margarynę.
Położyć na niej kotlety.
Cebulę pokroić w plasterki i zakryć mięso.
Następnie posmarować ją majonezem.
Na końcu na majonezie ułożyć plasterki sera.
Piec w piekarniku aż osiągnie złoty kolor.