Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe w formie roladek, pysznie smakują :)
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 482
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5302
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3441
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 482
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5302
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3441
Składniki
Szpinak myjemy i osuszamy. Na patelnię wlewamy 2 łyżki oleju i lekko podsmażamy drobno pokrojony czosnek. Dodajemy pokrojony szpinak i smażymy do odparowania wody, solimy.
Kotlety cienko rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Na kotlety nakładamy szpinak i plastry sera. Zawijamy w roladkę.
Panierujemy w rozkłóconym jajku i bułce tartej.
Smażymy na oleju na złoty kolor. Zmniejszamy ogień i dusimy pod przykryciem, aby roladki "doszły". Życzę smacznego :)