Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe w formie roladek, pysznie smakują :)
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 294
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 23102
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8903
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 707
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 294
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 23102
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8903
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 707
Składniki
Szpinak myjemy i osuszamy. Na patelnię wlewamy 2 łyżki oleju i lekko podsmażamy drobno pokrojony czosnek. Dodajemy pokrojony szpinak i smażymy do odparowania wody, solimy.
Kotlety cienko rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Na kotlety nakładamy szpinak i plastry sera. Zawijamy w roladkę.
Panierujemy w rozkłóconym jajku i bułce tartej.
Smażymy na oleju na złoty kolor. Zmniejszamy ogień i dusimy pod przykryciem, aby roladki "doszły". Życzę smacznego :)