Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe w formie roladek, pysznie smakują :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4857
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13190
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7409
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4857
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13190
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7409
Składniki
Szpinak myjemy i osuszamy. Na patelnię wlewamy 2 łyżki oleju i lekko podsmażamy drobno pokrojony czosnek. Dodajemy pokrojony szpinak i smażymy do odparowania wody, solimy.
Kotlety cienko rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Na kotlety nakładamy szpinak i plastry sera. Zawijamy w roladkę.
Panierujemy w rozkłóconym jajku i bułce tartej.
Smażymy na oleju na złoty kolor. Zmniejszamy ogień i dusimy pod przykryciem, aby roladki "doszły". Życzę smacznego :)