Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla każdego, kto lubi schabowego i nie boi się eksperymentować:-)
Miłośnicy śledzi będą zachwyceni tym przepisem. Prosty skład, szybko się robi...
Odsłon: 21470
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 73
Miłośnicy śledzi będą zachwyceni tym przepisem. Prosty skład, szybko się robi...
Odsłon: 21470
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 73
Składniki
Mięso lekko rozbić i obsmażyć z obu stron na odrobinie oleju. Blaszkę wyłożyć folią aluminiową, posmarować margaryną, kotlety przyprawić solą i pieprzem, położyć na folii.
Pieczarki umyć, pokroić na półplasterki i podsmażyć z cebulką- doprawić. Wyłożyć na kotlety- każdy przykryć plastrem sera i zapiekać około 8- 10 minut w piekarniku w 200- 220 stopniach.
Schabowe podawać z surówką i ćwiartkami upieczonych ziemniaczków lub frytkami.