Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona biała kaszanka z mięsem kaczym i gęsim, podana z surówką z kapusty pekińskiej, marchwi, pora i szczypioru.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 777
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 910
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 122
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 777
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 910
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 122
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Składniki
Na gorącym tłuszczu smażymy kaszankę z obu stron na rumiany kolor.
Kapustę kroimy w drobne paski, por kroimy w ćwierć plasterki, marchew trzemy na wiórki, szczypior drobno kroimy. Wszystkie składniki solimy, doprawiamy pieprzem, dodajemy oliwę i majonez, mieszamy. Usmażone kaszanki podajemy z surówką. Smacznego!!!