Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, panierowana mielonka.
Jajko roztrzepać doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na patelni.
Plastry mielonki zapanierować w jajku i bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju aż się zarumienią.
Podawać ciepłe z sosami.
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 259
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 36
Tą pizzę mogłabym jeść codziennie. Sekretem jest ciasto, które wypiekane jest...
Odsłon: 69
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 259
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 36
Tą pizzę mogłabym jeść codziennie. Sekretem jest ciasto, które wypiekane jest...
Odsłon: 69
Składniki
Jajko roztrzepać doprawić solą i pieprzem. Rozgrzać olej na patelni. Plastry mielonki zapanierować w jajku i bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju aż się zarumienią. Podawać ciepłe z sosami.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2361
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2274