Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowy boczek gotowany, idealny dodatek do pieczywa. Jest prosty i szybki w wykonaniu. Wyglądem przypomina wędzony boczek, a to za sprawą łupin cebuli, w której gotujemy mięso oraz aromatycznych przypraw podkręcających jego smak.
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 702
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1337
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 702
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1337
Składniki
Do garnka wlej wodę. Dodaj liście laurowe i ziele angielskie, łupiny cebuli i ząbki czosnku razem z łupinami. Na koniec dodaj sól i pieprz. Włóż mięso.
Boczek gotuj przez godzinę pod przykryciem. Następnie odstaw w garnku do wystudzenia. Wystudzony boczek wyciągnij z wody. Przechowuj w lodówce.