Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta często przygotowujemy domowe wędliny, wychodzą soczyste i są znacznie tańsze od kupnych. Wystarczy kilka prostych składników, aby mięso nabrało aromatu i smaku.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1436
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1360
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 259
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1436
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1360
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 259
Składniki
Do miseczki wsyp sól, dodaj do niej przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość utrzyj ze sobą, tak, aby uzyskać konsystencję pasty.
Pastą z soli i czosnku nasmaruj z każdej strony boczek, następnie oprósz suszony majerankiem.
Mięso przenieś do brytfanki, podlej odrobiną wody.
Piecz w 200 stopniach Celsjusza z termoobiegiem przez 30-40 minut.