Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta często przygotowujemy domowe wędliny, wychodzą soczyste i są znacznie tańsze od kupnych. Wystarczy kilka prostych składników, aby mięso nabrało aromatu i smaku.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3853
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414778
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2399
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3853
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414778
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2399
Składniki
Do miseczki wsyp sól, dodaj do niej przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość utrzyj ze sobą, tak, aby uzyskać konsystencję pasty.
Pastą z soli i czosnku nasmaruj z każdej strony boczek, następnie oprósz suszony majerankiem.
Mięso przenieś do brytfanki, podlej odrobiną wody.
Piecz w 200 stopniach Celsjusza z termoobiegiem przez 30-40 minut.