Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta często przygotowujemy domowe wędliny, wychodzą soczyste i są znacznie tańsze od kupnych. Wystarczy kilka prostych składników, aby mięso nabrało aromatu i smaku.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 94141
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1889
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5706
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5690
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 94141
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1889
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5706
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5690
Składniki
Do miseczki wsyp sól, dodaj do niej przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość utrzyj ze sobą, tak, aby uzyskać konsystencję pasty.
Pastą z soli i czosnku nasmaruj z każdej strony boczek, następnie oprósz suszony majerankiem.
Mięso przenieś do brytfanki, podlej odrobiną wody.
Piecz w 200 stopniach Celsjusza z termoobiegiem przez 30-40 minut.