Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta często przygotowujemy domowe wędliny, wychodzą soczyste i są znacznie tańsze od kupnych. Wystarczy kilka prostych składników, aby mięso nabrało aromatu i smaku.
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 275
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 14
Polecam.
Odsłon: 760
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2036
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 275
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 14
Polecam.
Odsłon: 760
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2036
Składniki
Do miseczki wsyp sól, dodaj do niej przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość utrzyj ze sobą, tak, aby uzyskać konsystencję pasty.
Pastą z soli i czosnku nasmaruj z każdej strony boczek, następnie oprósz suszony majerankiem.
Mięso przenieś do brytfanki, podlej odrobiną wody.
Piecz w 200 stopniach Celsjusza z termoobiegiem przez 30-40 minut.