Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta często przygotowujemy domowe wędliny, wychodzą soczyste i są znacznie tańsze od kupnych. Wystarczy kilka prostych składników, aby mięso nabrało aromatu i smaku.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7457
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2386
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7457
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2386
Składniki
Do miseczki wsyp sól, dodaj do niej przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość utrzyj ze sobą, tak, aby uzyskać konsystencję pasty.
Pastą z soli i czosnku nasmaruj z każdej strony boczek, następnie oprósz suszony majerankiem.
Mięso przenieś do brytfanki, podlej odrobiną wody.
Piecz w 200 stopniach Celsjusza z termoobiegiem przez 30-40 minut.