Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybciutko i prosto się robi a na patyczek można nadziewać dowolne kompozycje.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17828
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15684
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17828
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15684
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz sola.
3. Na wykałaczkę nadziewamy na przemian, pokrojony w plastry ogórek, pokrojoną berlinkę, oliwkę, pieczarkę.
4. Układamy na środku mięsa.
5. Zawijamy ciasno roladki.
6. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku.
7. Panierujemy w bułce tartej.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 10. Po upieczeniu wyjmujemy patyczki i kroimy wzdłuż. 11. Szaszłyki gotowe. 12. Smacznego.