Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybciutko i prosto się robi a na patyczek można nadziewać dowolne kompozycje.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5641
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9487
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 228
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5641
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9487
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 228
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz sola.
3. Na wykałaczkę nadziewamy na przemian, pokrojony w plastry ogórek, pokrojoną berlinkę, oliwkę, pieczarkę.
4. Układamy na środku mięsa.
5. Zawijamy ciasno roladki.
6. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku.
7. Panierujemy w bułce tartej.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 10. Po upieczeniu wyjmujemy patyczki i kroimy wzdłuż. 11. Szaszłyki gotowe. 12. Smacznego.