Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana szynka duszona z dodatkiem ziemniaczanego puree powinna smakować każdemu :)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 56
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 166
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4205
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 56
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 166
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4205
Składniki
Wszystkie składniki marynaty (oliwę, ocet balsamiczny i przyprawy) dokładnie ze sobą połączyć. Umyte mięso obtoczyć w marynacie i na kilka godzin schować do lodówki.
Potem mięso obsmażyć na patelni, następnie wlać ok. 1/2 szklanki wody, przykryć i dusić przez o. 45-60 min. Następnie mięso pokroić w plastry i dusić do miękkości.
Na końcu mięso wyciągnąć, a do powstałego sosu wlać musztardowy (śmietankę wymieszać z musztardą i mąką), zagotować. Mięso podawać z gotowym sosem musztardowym. Smacznego!