Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana szynka duszona z dodatkiem ziemniaczanego puree powinna smakować każdemu :)
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 337
Wspaniały sernik i mimo że jest w nim masa krówkowa, wcale nie jest za słodki...
Odsłon: 7549
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 337
Wspaniały sernik i mimo że jest w nim masa krówkowa, wcale nie jest za słodki...
Odsłon: 7549
Składniki
Wszystkie składniki marynaty (oliwę, ocet balsamiczny i przyprawy) dokładnie ze sobą połączyć. Umyte mięso obtoczyć w marynacie i na kilka godzin schować do lodówki.
Potem mięso obsmażyć na patelni, następnie wlać ok. 1/2 szklanki wody, przykryć i dusić przez o. 45-60 min. Następnie mięso pokroić w plastry i dusić do miękkości.
Na końcu mięso wyciągnąć, a do powstałego sosu wlać musztardowy (śmietankę wymieszać z musztardą i mąką), zagotować. Mięso podawać z gotowym sosem musztardowym. Smacznego!