Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała wędlina domowej roboty.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2393
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5078
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 152
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2393
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5078
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 152
Składniki
Czosnek zgnieść i natrzeć nim szynkę. Zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki na 24 godziny.
Składniki zalewy zagotować i pozostawić do ostygnięcia.
Szynkę włożyć do siatki lub związać sznurkiem.
Mięso włożyć do zimnej zalewy i doprowadzić do wrzenia. gotować 20 minut i pozostawić w zalewie do wystudzenia. SMACZNEGO!