Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być szynka, karkówka lub schab
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5353
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11782
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5353
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11782
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
1. mięso pokroić na plastry, lekko posolić, podsmażyć na rumiano, 2. cebulę pokroić w talarki, poddusić, 3. do garnka wlać 2 szklanki wody, dodać ketchup, koncentrat, czosnek, kostkę rosołową, sól, pieprz, musztardę, (jak ktoś lubi ostre potrawy może dodać 1/2 łyżeczki ostrej papryki), zioła, zagotować, 4. mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na mięso cebula, całość zalać sosem 5. piec ok 1,5 godz w 200 st, podawać z ryżem, smacznego