Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
długo peklowane cudo dobre na zimno ( do chlebka) i na gorąco ( np. w sosie śliwkowym)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25422
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 196
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 417
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 607
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25422
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 196
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 417
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 607
Składniki
Szynkę zalać marynatą z wszystkich składników ( bez oliwy i kminku) tak, aby przykryć ją w całości.
Marynować przez 7 dni codziennie przemieszać całość.
Ostatniego dnia wyciągnąć szynkę z marynaty, posmarować oliwą i posypać kminkiem. Piec w piekarniku pod przykryciem ok.1 ha (po tym czasie zostawić w gorącym piecu do wystygnięcia).
Życzę smacznego :)