Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
długo peklowane cudo dobre na zimno ( do chlebka) i na gorąco ( np. w sosie śliwkowym)
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2073
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1994
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 448
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2073
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1994
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 448
Składniki
Szynkę zalać marynatą z wszystkich składników ( bez oliwy i kminku) tak, aby przykryć ją w całości.
Marynować przez 7 dni codziennie przemieszać całość.
Ostatniego dnia wyciągnąć szynkę z marynaty, posmarować oliwą i posypać kminkiem. Piec w piekarniku pod przykryciem ok.1 ha (po tym czasie zostawić w gorącym piecu do wystygnięcia).
Życzę smacznego :)