Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4419
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1379
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 348
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4419
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1379
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 348
Składniki
Składniki farszu ( jaja starte na grubych oczkach) wymieszać dokładnie i doprawić. Schłodzić.
Szynkę zrolować z porcjami nadzienia,ułożyć w głębszym naczyniu i udekorować wybranymi jarzynami. W bulionie ( gorącym) rozpuścić żelatynę , schłodzić i teżejącym płynem zalać roladki .
Całość odstawić do lodówki do zastygnięcia - smaczngo.