Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25389
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 196
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 416
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 605
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25389
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 196
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 416
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 605
Składniki
Składniki farszu ( jaja starte na grubych oczkach) wymieszać dokładnie i doprawić. Schłodzić.
Szynkę zrolować z porcjami nadzienia,ułożyć w głębszym naczyniu i udekorować wybranymi jarzynami. W bulionie ( gorącym) rozpuścić żelatynę , schłodzić i teżejącym płynem zalać roladki .
Całość odstawić do lodówki do zastygnięcia - smaczngo.