Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna szyneczka z rozmarynem i dodatkiem tymianku, aromatyczne zioła mmm polecam !!!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 140
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 140
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Składniki
Mięso umyć i osuszyć, natrzeć solą i pieprzem oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem, dobrze naoliwić. Rozmaryn i tymianek posiekać drobno. Obtoczyć mięso w ziołach tak jak w panierce. Zostawić na noc.
Piec w 180-190stopni (u mnie z termoobiegiem) około 1,20 1,30h w folii, odkryć i podpiec jakieś 15 min.