Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna szyneczka z rozmarynem i dodatkiem tymianku, aromatyczne zioła mmm polecam !!!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4612
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 8959
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3069
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 679
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4612
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 8959
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3069
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 679
Składniki
Mięso umyć i osuszyć, natrzeć solą i pieprzem oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem, dobrze naoliwić. Rozmaryn i tymianek posiekać drobno. Obtoczyć mięso w ziołach tak jak w panierce. Zostawić na noc.
Piec w 180-190stopni (u mnie z termoobiegiem) około 1,20 1,30h w folii, odkryć i podpiec jakieś 15 min.