Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso w sosie pomarańczowym.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1441
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458676
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1722
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1441
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458676
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1722
Składniki
Szynkę kroimy na plastry, solimy i zalewamy sokiem z pomarańczy. Odstawiamy do lodówki na min. 20 minut. W garnku podsmażamy posoloną cebulę. Po 2 minutach obsmażamy w cebuli szynkę. Dodajemy liście laurowe, majeranek, szczyptę cynamonu oraz ziele angielskie. Zalewamy wodą i dusimy 2 godziny na małym ogniu do czasu aż szynka nie będzie miękka. Na koniec solimy, dodajemy pomarańcze.