Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko ,smacznie i na każdą okazje . Polecam.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 344
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1415
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 344
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1415
Składniki
Wykonanie: Plastry szynki natrzeć przyprawami, delikat,majeranek pieprz...Pokropić maggi i wymieszać. Odstawić na noc do lodówki . Cebulę obrać pokroić w cieniutkie plastry , podsmażyć na oleju ,jak będzie już miękka , wbić jedno jajko ,lekko osolić ,opieprzyć zamieszać , Jak lekko się zetnie odstawić . Szynkę podsmażyć na rózowo z obu stron , pod koniec smażenia położyć , po łyżce cebuli z jajkiem,to przykryć, plastrem sera (salami) . Przykryć pokrywką ,jak ser zacznie się rozpuszczać ,odstawić z ognia i trzymać pod przykryciem, około 5 minut .
Smacznego!!!