Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka pieczona w rękawie, z brzoskwiniami to mięso kruche, smaczne i w wersji, które szczerze polecam ;)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 152
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2245
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4175
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 72
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1454
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 152
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2245
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4175
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 72
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1454
Składniki
Przygotować marynatę-wszystkie składniki ze sobą dokładnie wymieszać. Umyte i osuszone mięso obtoczyć w marynacie kilka razy, po czym schować do lodówki na całą noc. Na drugi dzień mięso przełożyć do rękawa i piec w temp. 150 stopni przez ok. 100 min. Pod koniec pieczenia rękaw rozciąć i dodać pokrojone w plastry brzoskwinie. Piec jeszcze ok. 15-20 min.
Następnie mięso z owocami wyciągnąć i przykryć folią. Sok brzoskwiniowy wymieszać z mąką i przelać do sosu pieczeniowego, zagotować. Mięso podawać z sosem i owocami. Smacznego!