Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka pieczona w rękawie, z brzoskwiniami to mięso kruche, smaczne i w wersji, które szczerze polecam ;)
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 118
Taratuszki to tradycyjne, ukraińskie ciasteczka smażone na głębokim tłuszczu,...
Odsłon: 1248
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 199
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 49
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 118
Taratuszki to tradycyjne, ukraińskie ciasteczka smażone na głębokim tłuszczu,...
Odsłon: 1248
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 199
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 49
Składniki
Przygotować marynatę-wszystkie składniki ze sobą dokładnie wymieszać. Umyte i osuszone mięso obtoczyć w marynacie kilka razy, po czym schować do lodówki na całą noc. Na drugi dzień mięso przełożyć do rękawa i piec w temp. 150 stopni przez ok. 100 min. Pod koniec pieczenia rękaw rozciąć i dodać pokrojone w plastry brzoskwinie. Piec jeszcze ok. 15-20 min.
Następnie mięso z owocami wyciągnąć i przykryć folią. Sok brzoskwiniowy wymieszać z mąką i przelać do sosu pieczeniowego, zagotować. Mięso podawać z sosem i owocami. Smacznego!