Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste delikatne roladki z dodatkiem ketchupu i pieczarek, zatopionych w serze to moja propozycja na obiadek.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17765
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1852
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15549
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7062
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17765
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1852
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15549
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7062
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Szczypiorek drobno siekamy dodajemy do grzybów.
7. Każdy płat schabu smarujemy cienko ketchupem.
8. Kładziemy po plasterku żółtego sera.
9. Nakładamy farsz.
10. Zwijamy roladki.
11. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
12. Obtaczamy w bułce tartej.
13. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
14. Roladki gotowe. 15. Smacznego.