Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste delikatne roladki z dodatkiem ketchupu i pieczarek, zatopionych w serze to moja propozycja na obiadek.
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Szczypiorek drobno siekamy dodajemy do grzybów.
7. Każdy płat schabu smarujemy cienko ketchupem.
8. Kładziemy po plasterku żółtego sera.
9. Nakładamy farsz.
10. Zwijamy roladki.
11. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
12. Obtaczamy w bułce tartej.
13. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
14. Roladki gotowe. 15. Smacznego.