Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekana biała kiełbasa w piwie to bardzo smaczna propozycja na święta wielkanocne i na szybki obiad po pracy. Nie ma wiele pracy podczas przygotowania takiego dania, smakosze kiełbasek z pewnością będą zadowoleni. Sama kiełbaska jest bardzo apetyczna a cebulka to już rozkosz dla podniebienia! Zachęcam by zrobić taki posiłek również podczas powszedniego dnia, nie tylko na święta.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44657
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182094
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 249
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44657
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182094
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 249
Składniki
Cebulę pokroiłam w piórka i zrumieniłam na 2 łyżkach oleju. Przełożyłam do formy, w której miałam zapiekać kiełbaski. Wlałam piwo. Wymieszałam 2 łyżki musztardy z papryką i majerankiem. Każdą kiełbaskę posmarowałam tak przygotowaną marynatą i nakłułam wykałaczką. Ułożyłam kiełbaski na cebuli i zapiekałam bez przykrycia ok. 50 minut. Przed podaniem oprószyłam natką pietruszki.
Notatki: * do marynaty można dodać łyżeczkę miodu