Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna jest taka zapiekana wątróbka ze schabem. Łatwo przygotować i już jest coś na chleb. Najczęściej takiej mieszanki używam do faszerowania kurczaka. Zamiast schabu można użyć innego mięsa np. łopatki.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 163
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 512
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 81
Polecam.
Odsłon: 622
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 921
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 163
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 512
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 81
Polecam.
Odsłon: 622
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 921
Składniki
Oczyszczoną, umytą i osuszoną wątróbkę oraz czysty, osuszony schab przepuścić przez maszynkę do mięsa. Natkę pietruszki również przepuścić przez maszynkę. Dodać jajka, bułkę tartą, cukier, masło, pieprz czarny świeżo mielony, sól i dokładnie wyrobić. Farsz przełożyć do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok 40 min. Podawać ze świeżym pieczywem. Smacznego.