Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche chude nafaszerowane mięsko dla Wszystkich Smakerowiczów.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 47
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 133
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4193
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 47
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 133
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4193
Składniki
Umyte i wysuszone mięso rozciąć prze całą jego długość ale nie do końca. Ma powstać jak najdłuższy plaster.
Rozbić tłuczkiem aby uzyskać równą powierzchnię. Przyprawić i natrzeć szynkę na której następnie układamy pocięte pieczarki, cebulę, paprykę i czosnek.
Zawijamy wszystko razem i związujemy nicią. Wstawiamy do naczynia żaroodpornego, polewamy olejem i pieczemy ok. 60 min w piekarniku o temp. 180stC. Obok mięsa można poukładać luźno pokrojony seler, marchewkę i pietruszkę. Smacznego.