Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Składniki
Melona obieramy, usuwamy nasiona i kroimy na kawałki. Miksujemy z pozostałymi składnikami. Zupę chłodzimy w lodówce przez ok 2 godziny. Podajemy udekorowaną miętą.