Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11408
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 58
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7722
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154994
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1081
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11408
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 58
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7722
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154994
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1081
Składniki
Marchewkę i pietruszkę, zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę. Kapelusze z kani oskrobać, umyć, wyciąć twarde środki. Kanię pokroić w paseczki Na patelni na rozgrzanym maśle usmażyć warzywa, cebulę, przełożyć do garnka. Następnie usmażyć paseczki z kani, przełożyć do garnka. Dodać wywar warzywny. Doprawić majerankiem, pieprzem, solą, papryką według własnego uznania. Szybka słodkawa, ale zarazem pikantna pyszna zupka :)